SYMKE

Mikä on SYMKE?

SYMKE eli Suomen Ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus on ympäristöturvallisuuteen, ympäristövastuullisuuteen, ympäristöhuoltoon ja energiatehokkuuteen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. SYMKE toimii useiden suuryritysten yhteistyökumppanina toiminnan rakentamisessa ja kehittämisessä aina jalkautukseen ja seurantaan asti.

Mitä SYMKE tekee?

SYMKE on itsenäisesti toimiva organisaatio, joka tarjoaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita yrityksille ja yhteisöille. SYMKE:n toimintaan kuuluu ympäristö-, energiatehokkuus-, kemikaali- ja jäteaiheiset koulutukset ja asiantuntijapalvelut, kuten auditoinnit, arvioinnit ja raportoinnit. SYMKE luo yrityksille myös erilaisia työkaluja ja toimintamalleja kuten auditointijärjestelmiä, kemikaalirekistereitä, oppaita, ohjeita ja tarkastuskirjoja. SYMKE myös hallinnoi ja johtaa Suomen Ympäristöturvallisuuskortti™ koulutusjärjestelmää. Tutustu SYMKE:n palveluntarjontaan lisää tuotteet –välilehdeltä tai ota suoraan yhteyttä!

Missä SYMKE toimii?

SYMKE toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella sekä yrityskohtaisesti myös ulkomailla.
 

SYMKE UUTISET

13.04.

Ympäristöturvallisuuskorttikoulutus kiinnosti Oulussa

22.10.

Ympäristön- ja jätehuollon ABC -kurssikalenteri vuodelle 2015 on julkaistu!

Kurssi perehdyttää osallistujan laajasti kierrätyksen haasteelliseen maailmaan. Kurssilla päästään myös hypistelemään ja lajittelemaan jätteitä sekä etsimään ratkaisuja näiden likaisten asioiden kehittämiseksi.

22.10.

SYMKE:n uusi sivusto on nyt julkaistu, täydennämme tuote- ja kurssikuvauksia lähiaikoina.

BLOGISTIT

image description

Jani Pihl

SYMKE:n hallituksen puheenjohtaja

Jani Pihl

22.10.

Tänä päivänä yritys ei voi enää piiloutua pehmeiden ympäristövastuullisuusraporttien taakse. Nyt on ryhdyttävä oikeisiin, näkyviin tekoihin.

Seuraa meitä