Jäte- ja ympäristönhuollon ABC

Kurssi täynnä pelkkää Roskaa!

Ei vaan kovaa asiaa jätehuollosta. Kaikki olennainen yhdessä paketissa – nyt sinun ei enää tarvitse etsiä tietoa hikihatussa eri lähteistä.

Kurssi perehdyttää osallistujan laajasti kierrätyksen haasteelliseen maailmaan. Kurssilla päästään myös hypistelemään ja lajittelemaan jätteitä sekä etsimään ratkaisuja näiden likaisten asioiden kehittämiseksi.

Kurssin aikana saat rehellisiä vinkkejä jäte- ja ympäristönhuollon kehittämiseksi yhteisössäsi tai yrityksessäsi. Saat neuvoja, joilla teet mittavia kustannussäästöjä työpaikkasi jätehuoltoon. Kurssi auttaa rakentamaan kokonaiskuvan jätehuollon laajasta kentästä paikallisin maustein väritettynä. Kurssi soveltuu mainiosti ympäristöasioihin suuntautuvalle työtekijälle/päällikölle orientoitumiskoulutuksena. Opetus tapahtuu luennoin, harjoitustehtävin ja tutustumiskäyntien avulla.

Kurssi sisältää perusasioita jäte- ja ympäristönhuollosta. Kurssi on kaksipäiväinen kokonaisuus, jossa ensimmäinen päivä suuntautuu tavanomaisten jätteiden pariin ja jätehuollon kehittämiseen yrityksissä ja yhteisöissä. Toisena päivänä keskitytään vaarallisiin jätteisiin. Kurssin jälkeen jokainen osallistuja ymmärtää jätehuollon periaatteet ja osaa toimia kustannus- ja ympäristöllisesti tehokkaasti.

Ensimmäinen päivä / Jätehuolto NYT!

Kurssilla käydään läpi jätehuollon peruslainsäädäntö, toimintaympäristö ja jätehuoltotoimijoiden laaja kirjo. Kurssin mielenkiintoinen anti on myös jätehuollon palvelutarjonnan kilpailuttaminen ja kustannussäästöt. Osallistuja saa suoria vinkkejä kustannussäästöihin ja jätehuollon kehittämiseen edustamassaan yrityksessä. Ensimmäisen päivän aikana käydään myös katsaus kurssialueen jätehuoltoon ja ajankohtaisiin asioihin.

Toinen päivä / Jätehuollon käytäntö

Toinen päivä keskittyy vaarallisiin jätteisiin. Kurssilla käydään läpi vaarallisten jätteiden lainsäädäntöä ja sen kautta tulevia erityisvaatimuksia. Vaarallisten jätteiden pakkaaminen, merkitseminen ja lajittelu, jotka ovat yleisimmin kysyttyjä asioita vaarallisten jätteiden maailmassa, tulevat tässä osuudessa laajasti käsiteltyä. Toisena päivänä käydään läpi myös jätekemikaalien varastointia ja keskitytään erityyppisten toimialojen vaarallisten jätteiden jätehuoltoon – jokaiselle siis jotakin ja paljon.

Kenelle sopii

Kurssin laajuus ja kova asiasisältö huomioiden kurssi sopii aina vasta-alkajasta vanhaan konkariin saakka: varastotyöntekijät, varastopäälliköt, tuotannon henkilöt ja ympäristö- ja kiinteistöpalveluiden edustajat asemaan katsomatta.

Hinta: 650 € + alv. Sisältää kurssimateriaalin sähköisessä muodossa ja tarjoilut kurssin aikana. Voit osallistua myös pelkästään ensimmäiseen tai toiseen kurssipäivään. Yksittäisen kurssipäivän hinta on 400 € + alv.

Takaisin koulutukset-sivulle

Seuraa meitä